Petek Servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %100 müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the best YouTube working experience and our hottest capabilities. Learn more

fifteen yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

İstanbul çAlright kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçok binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artworkırıyor.

Much more Hamburger icon An icon used to represent a menu that can be toggled by interacting using this icon.

Petek temizliği fiyatları makine ve ilaçlı olarak yapıldığında ortalama bir daire one hundred fifty lira gibi bir ücret ile temizlenmektedir. Ancak petek sayısı fiyatların belirlenmesinde en önemli hususdur. Bu nedenle petek sayısına göre fiyat aralığı aşağıdaki gibidir.

Petek ve Tesisat temizliği yapılan sistemlerde gidiş suyundan gönderdiği suyu dönüş suyun rahat bir devir daim ile alarak cihazımız rölanti çalışmasını sağlayarak sistem içerisindeki suyu istenilen derecede tutmaya başlıycaktır.

Petek Temizleme – Kombi bakımı yılda bir kez yapılması gereken bir işlemdir. Bakımı yapılmayan bir kombi, kombi bakımı yapılan bir kombiye göre daha fazla yakıt tüketmekle reçber petek servisi birlikte daha az ısı açığa çıkarır.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

Petek temizliği kesinlikle şarttır. Çünkü petek temizliği ev ve iş yerlerinin çok daha iyi bir şekilde ısınmasını sağlar. Yakıt tasarrufu sağlaması da petek temizliğinin avantajlarından bir tanesidir.

Bu durumda petek tesisatının zarar görmemesi için tespitlerimiz sonucunda en uygun petek temizleme makinası ve tesisat ekipmanları ile sizlere hizmet veriyoruz.

Bengi Teknik Servis olarak, petek temizleme konusunda uzman ekip ve profesyonel ekipmanlarımızla hizmet veriyoruz. Peteklerinizde biriken kir, çamur ve hava kabarcıklarını temizleyerek ısınma sistemizin daha verimli çalışmasını sağlıyoruz.

Report this wiki page